Cresta CTP-888

CTP888 58%
CTP-888: Android 4.0, 439 gram, 9.7 inch, WiFi

De Cresta CTP-888 is een tablet uit de onderkant van de middenklasse en wij vinden deze een beetje aan de dure kant.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Cresta CTP-888 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij deze tablet? Deel dan je mening over deze tablet en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Cresta CTP-888:

Ook voor beste Cresta CTP-888 tablet informatie kun je hier terecht! De CTP-888 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Cresta CTP-888 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Cresta CTP-888 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 439 gram.
De CTP-888 beschikt over een 2 megapixel camera.
De afmetingen van de tablet zijn 203 x 154 x 11,6 millimeter. De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Groot 9,7 inch touchscreen.
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen of SMS'en
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Cresta CTP-888 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de CTP-888 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 6 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cresta CTP-888 heeft deze geheugen specificaties, Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

De CTP-888 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Cresta CTP-888 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Cresta CTP-888 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 132 pixels per inch is het scherm matig.

Meer specificaties van de Cresta CTP-888
Heb je een vraag over de Cresta CTP-888 dan kun je deze hier stellen

In-ear oordopjes voor Cresta Ctp 888
In-ear oordopjes voor Cresta Ctp 888

11,95 (prijs incl verz kosten)

Polka-dot Stylus Pen voor Cresta Ctp 888
Polka-dot Stylus Pen voor Cresta Ctp 888

9,95 (prijs incl verz kosten)

Meer accessoires