Cresta CTP-888

CTP888 58%
CTP-888: Android 4.0, 439 gram, 9.7 inch touchscreen, WiFi

De Cresta CTP-888 is een tablet uit de onderkant van de middenklasse en wij vinden deze een beetje aan de dure kant. Let op! Deze tablet heeft geen ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk, Alleen via WiFi. Eventuele abonnementen kun je dus niet gebruiken voor je tablet, maar alleen voor je telefoon.
Wil je buitenshuis op de CTP-888 tablet werken en heb je een Android telefoon (vanaf versie 2.2) of iPhone 5 nodig met internet abonnement, dan kun je je telefoon gebruiken om een WiFi hotspot te maken.

Lees meer...

Wat vind je van deze mobiel? Deel het op facebook of twitter.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Cresta CTP-888 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij deze tablet? Deel dan je mening over deze tablet en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Cresta CTP-888:

Ook voor beste Cresta CTP-888 tablet informatie kun je hier terecht! De CTP-888 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Cresta CTP-888 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Cresta CTP-888 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 439 gram.
De CTP-888 beschikt over een 2 megapixel camera.
De afmetingen van de tablet zijn 203 x 154 x 11,6 millimeter. De standbytijd bedraagt 150 uur.

Pluspunten

Bekijk alle specificaties
  • Groot 9,7 inch touchscreen.
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen UMTS en HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en

Bel- & datafuncties

De Cresta CTP-888 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de CTP-888 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 6 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cresta CTP-888 heeft deze geheugen specificaties, Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop (niet alle telefoons). Ook wordt deze vaak gebruikt om het toestel op te laden.

Multimedia

De CTP-888 is voorzien van een voicerecorder. Helaas is er geen ingebouwde FM radio. De Cresta CTP-888 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Cresta CTP-888 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 132 pixels per inch is het scherm matig.

Meer specificaties van de Cresta CTP-888
Heb je een vraag over de Cresta CTP-888 dan kun je deze hier stellen

Cresta CTP-888 tablet. Tablets als de CTP-888 op Tabletfacts.nl