IT-WORKS/Delium TM704

IT-WORKS tablet TM704 54%
Deze tablet is niet op voorraad
TM704: Android 4.2, 285 gram, dual-core, 7 inch, WiFi

De IT-WORKS/Delium TM704 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Let op! Deze tablet heeft geen ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk, Alleen via WiFi. Eventuele abonnementen kun je dus niet gebruiken voor je tablet, maar alleen voor je telefoon.
Wil je buitenshuis op de TM704 tablet werken en heb je een Android telefoon (vanaf versie 2.2) of iPhone 5 nodig met internet abonnement, dan kun je je telefoon gebruiken om een WiFi hotspot te maken.

Lees meer...

Wat vind je van deze mobiel? Deel het op facebook of twitter.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De IT-WORKS/Delium TM704 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij deze tablet? Deel dan je mening over deze tablet en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de IT-WORKS/Delium TM704:

Ook voor beste IT-WORKS/Delium TM704 tablet informatie kun je hier terecht! De TM704 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de IT-WORKS/Delium TM704 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De IT-WORKS/Delium TM704 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 285 gram.
De TM704 beschikt over een 0,3 megapixel camera.
De afmetingen van de tablet zijn 192 x 124 x 11 millimeter. De standbytijd bedraagt 72 uur.

Pluspunten

Bekijk alle specificaties
  • Snelle Dual-core processor
  • 7 inch touchscreen, goede maat voor spelen van spelletjes
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 4.2 (Jelly Bean)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen UMTS en HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en

Bel- & datafuncties

De IT-WORKS/Delium TM704 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de TM704 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 4 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De IT-WORKS/Delium TM704 heeft deze geheugen specificaties, Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop (niet alle telefoons). Ook wordt deze vaak gebruikt om het toestel op te laden.

Multimedia

De TM704 is voorzien van een voicerecorder. Helaas is er geen ingebouwde FM radio. De IT-WORKS/Delium TM704 beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De IT-WORKS/Delium TM704 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 133 pixels per inch is het scherm matig.

Meer specificaties van de IT-WORKS/Delium TM704
Heb je een vraag over de IT-WORKS/Delium TM704 dan kun je deze hier stellen