Logicom Webtablet TAB 750 4 GB

LOGICOM Webtablet TAB 750 4 GB 51%
Deze tablet is niet op voorraad
Webtablet TAB 750 4 GB: Android 4.1, 300 gram, 8 inch, WiFi

De Logicom Webtablet TAB 750 4 GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Let op! Deze tablet heeft geen ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk, Alleen via WiFi. Eventuele abonnementen kun je dus niet gebruiken voor je tablet, maar alleen voor je telefoon.
Wil je buitenshuis op de Webtablet TAB 750 4 GB tablet werken en heb je een Android telefoon (vanaf versie 2.2) of iPhone 5 nodig met internet abonnement, dan kun je je telefoon gebruiken om een WiFi hotspot te maken.

Lees meer...

Wat vind je van deze mobiel? Deel het op facebook of twitter.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Logicom Webtablet TAB 750 4 GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij deze tablet? Deel dan je mening over deze tablet en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Logicom Webtablet TAB 750 4 GB:

Ook voor beste Logicom Webtablet TAB 750 4 GB tablet informatie kun je hier terecht! De Webtablet TAB 750 4 GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Logicom Webtablet TAB 750 4 GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Logicom Webtablet TAB 750 4 GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 300 gram.
De Webtablet TAB 750 4 GB beschikt over een 0,3 megapixel camera.
De afmetingen van de tablet zijn 192 x 114 x 11,9 millimeter. De standbytijd bedraagt 150 uur.

Pluspunten

Bekijk alle specificaties
  • 8 inch touchscreen, goede maat voor spelen van spelletjes
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 4.1 (Jelly Bean)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen play store, maar een eigen L-Store
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen GPS
  • Geen UMTS en HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en

Bel- & datafuncties

De Logicom Webtablet TAB 750 4 GB ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de Webtablet TAB 750 4 GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 3 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse funcie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop (niet alle telefoons). Ook wordt deze vaak gebruikt om het toestel op te laden.

Multimedia

De Webtablet TAB 750 4 GB is voorzien van een voicerecorder. Helaas is er geen ingebouwde FM radio. De Logicom Webtablet TAB 750 4 GB beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Logicom Webtablet TAB 750 4 GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 133 pixels per inch is het scherm matig.

Meer specificaties van de Logicom Webtablet TAB 750 4 GB
Heb je een vraag over de Logicom Webtablet TAB 750 4 GB dan kun je deze hier stellen

Logicom Webtablet TAB 750 4 GB tablet. Tablets als de Webtablet TAB 750 4 GB op Tabletfacts.nl