TrekStor Volks-Tablet 16GB

Trekstor Volks-Tablet 71%
Volks-Tablet 16GB: Android 4.2, 636 gram, quad-core, 10.1 inch, WiFi, BT

De Volks-Tablet 16GB is een tablet uit de middenklasse. Er zijn betere tablets beschikbaar, welke in de aanschaf vaak ook een stuk duurder zijn.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze TrekStor in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellenen zoek er een uit die bij je past!

Let op! Deze tablet heeft geen ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk, Alleen via WiFi. Eventuele abonnementen kun je dus niet gebruiken voor je tablet, maar alleen voor je telefoon.
Wil je buitenshuis op de Volks-Tablet 16GB tablet werken en heb je een Android telefoon (vanaf versie 2.2) of iPhone 5 nodig met internet abonnement, dan kun je je telefoon gebruiken om een WiFi hotspot te maken.

Lees meer...

Wat vind je van deze mobiel? Deel het op facebook of twitter.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De TrekStor Volks-Tablet 16GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij deze tablet? Deel dan je mening over deze tablet en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de TrekStor Volks-Tablet 16GB:

Ook voor beste TrekStor Volks-Tablet 16GB tablet informatie kun je hier terecht! De Volks-Tablet 16GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de TrekStor Volks-Tablet 16GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De TrekStor Volks-Tablet 16GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 636 gram.
De Volks-Tablet 16GB beschikt over een 2 megapixel camera.
De afmetingen van de tablet zijn 262 x 173 x 10,6 millimeter. De standbytijd bedraagt 300 uur.

Pluspunten

Bekijk alle specificaties
  • Supersnelle Quad-core processor voor multitasking
  • Groot 10,1 inch touchscreen.
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 4.2 (Jelly Bean)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen UMTS en HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en

Bel- & datafuncties

De TrekStor Volks-Tablet 16GB ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de Volks-Tablet 16GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 6 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De TrekStor Volks-Tablet 16GB heeft deze geheugen specificaties, Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop (niet alle telefoons). Ook wordt deze vaak gebruikt om het toestel op te laden. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Volks-Tablet 16GB is geen probleem.

Multimedia

De Volks-Tablet 16GB is voorzien van een voicerecorder. Helaas is er geen ingebouwde FM radio. De TrekStor Volks-Tablet 16GB beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De TrekStor Volks-Tablet 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels. Met 155 pixels per inch is het scherm matig.

Meer specificaties van de TrekStor Volks-Tablet 16GB
Heb je een vraag over de TrekStor Volks-Tablet 16GB dan kun je deze hier stellen