Viewpia TB-310

tb310 9,7 72%
TB-310: Android 4.1, 640 gram, 5 megapixels, dual-core, 9.7 inch, WiFi, 2e camera, superscherp scherm

De TB-310 is een tablet uit de middenklasse. Er zijn betere tablets beschikbaar, welke in de aanschaf vaak ook een stuk duurder zijn.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Viewpia in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellenen zoek er een uit die bij je past!

Let op! Deze tablet heeft geen ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk, Alleen via WiFi. Eventuele abonnementen kun je dus niet gebruiken voor je tablet, maar alleen voor je telefoon.
Wil je buitenshuis op de TB-310 tablet werken en heb je een Android telefoon (vanaf versie 2.2) of iPhone 5 nodig met internet abonnement, dan kun je je telefoon gebruiken om een WiFi hotspot te maken.

Lees meer...

Wat vind je van deze mobiel? Deel het op facebook of twitter.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
tb310 9,7
De Viewpia TB-310 scoort 2.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
2.8
Snelheid
3
Gebruiksgemak
3
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
2
Design
2
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Viewpia TB-310:

Ook voor beste Viewpia TB-310 tablet informatie kun je hier terecht! De TB-310 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Viewpia TB-310 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Viewpia TB-310 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 640 gram.
De TB-310 beschikt over een 5 megapixel camera.
De afmetingen van de tablet zijn 240 x 184 x 9 millimeter. De standbytijd bedraagt 300 uur.

Pluspunten

Bekijk alle specificaties
  • 5 Megapixelcamera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle Dual-core processor
  • Groot 9,7 inch touchscreen.
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 4.1 (Jelly Bean)
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen UMTS en HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype

Bel- & datafuncties

De Viewpia TB-310 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de TB-310 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 9 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse funcie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Viewpia TB-310 heeft deze geheugen specificaties, Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop (niet alle telefoons). Ook wordt deze vaak gebruikt om het toestel op te laden.

Multimedia

De TB-310 is voorzien van een voicerecorder. Helaas is er geen ingebouwde FM radio. De Viewpia TB-310 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Viewpia TB-310 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Met 264 pixels per inch is het scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Meer specificaties van de Viewpia TB-310
Heb je een vraag over de Viewpia TB-310 dan kun je deze hier stellen