Alcatel One Touch Pixi 3 (7)

Alcatel One Touch PIXI 3 (7) Black 51%
One Touch Pixi 3 (7): Android 4.4, 260 gram, 1.9 megapixel camera, quad-core, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Alcatel
One Touch Pixi 3 (7) is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Geef aan waarom je de One Touch Pixi 3 (7) bekijkt

De Alcatel One Touch Pixi 3 (7) heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch Pixi 3 (7):

Ook voor de leukste Alcatel One Touch Pixi 3 (7) tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Alcatel tablets waaronder de One Touch Pixi 3 (7).

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Alcatel One Touch Pixi 3 (7) kunt overzien.

De Alcatel One Touch Pixi 3 (7) is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 260 gram. Deze Alcatel wordt aangedreven door een MediaTek MT8127 chip met een 1,3 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 512 MB bedraagt.

De One Touch Pixi 3 (7) beschikt over een 1.9 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 1.9 megapixel camera
  • quad-core processor
  • GPS
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch Pixi 3 (7) ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de One Touch Pixi 3 (7) kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch Pixi 3 (7) heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 4 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Alcatel One Touch Pixi 3 (7) kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 600 x 1024 pixels. Met 170 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Alcatel One Touch Pixi 3 (7)
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch Pixi 3 (7) dan kun je deze hier stellen