Alcatel One Touch Tab 7 HD

Alcatel One Touch Tab 7HD 4GB WiFi black 4.1 42%
Deze tablet is niet op voorraad
One Touch Tab 7 HD: Android 4.1, 350 gram, 7 inch touchscreen, WiFi, GPS

De Alcatel
One Touch Tab 7 HD is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Alcatel One Touch Tab 7 HD heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch Tab 7 HD:

Ook voor beste Alcatel One Touch Tab 7 WiFi tablet informatie kun je hier terecht! De One Touch Tab 7 WiFi is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Alcatel One Touch Tab 7 WiFi kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Alcatel One Touch Tab 7 WiFi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 350 gram.
De One Touch Tab 7 WiFi beschikt over een 0,3 megapixel camera.
De afmetingen van de tablet zijn 192,8 x 121 x 9,5 millimeter. De standbytijd bedraagt 150 uur.

Pluspunten

Bekijk alle specificaties
  • GPS
  • 7 inch touchscreen, goede maat voor spelen van spelletjes
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 4.1 (Jelly Bean)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen UMTS en HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch Tab 7 WiFi ondersteunt Nee, alleen WiFi netwerken. Met de One Touch Tab 7 WiFi kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 5 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse funcie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch Tab 7 WiFi heeft deze geheugen specificaties, Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop (niet alle telefoons). Ook wordt deze vaak gebruikt om het toestel op te laden. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De One Touch Tab 7 WiFi is voorzien van een voicerecorder. Helaas is er geen ingebouwde FM radio. De Alcatel One Touch Tab 7 WiFi beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Alcatel One Touch Tab 7 WiFi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 170 pixels per inch is het scherm matig.

Meer specificaties van de Alcatel One Touch Tab 7 WiFi
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch Tab 7 WiFi dan kun je deze hier stellen