Alcatel Smart Tab 7 WiFi 16GB

Alcatel Smart Tab 7 WiFi - 16GB 60%
Smart Tab 7 WiFi 16GB: Android 9.0, 268 gram, 2.1 megapixel camera, MT8167D, 16 GB interne opslag, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Alcatel
Smart Tab 7 WiFi 16GB is een tablet uit de onderkant van de middenklasse.
Geef aan waarom je de Smart Tab 7 WiFi 16GB bekijkt

De Alcatel Smart Tab 7 WiFi 16GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Alcatel Smart Tab 7 WiFi 16GB losse tablet kopen op Tabletfacts.nl

Gebruikte tablets

De gebruikte tablets op deze website, zijn volgens de strengste normen gecontroleerd en getest en waar nodig gerepareerd en 100% in werkende conditie met 3 tot 6 maanden garantie.

Afbeelding Winkel Losse prijs Actie Verzendkosten Kleur
bol.com Alcatel Smart Tab 7 WiFi 16GB
Staat: refurbished
v.a. 80,61
Thuiswinkel iDEAL Creditcard
- 0,00 Bekijken

Nieuwe tablets

Hieronder staan de nieuwe tablets. Je kunt direct doorklikken naar de aanbieder van de tablet in de gewenste kleur. Niet iedere winkel vermeldt altijd de kleuren, dus het kan zijn dat de kleur die je wil wel wordt geleverd voor de laagste prijs. Klik dus altijd door en kijk of jouw kleur erbij staat.

Afbeelding Winkel Losse prijs Verzendkosten Kleur
Media Markt Alcatel Smart Tab 7 WiFi 16GB 88,99 0,00 Thuiswinkel iDEAL Creditcard Zie website 88,99 →
Let op: het is mogelijk dat de door bovenstaande leveranciers aangeboden producten niet geheel identiek zijn aan het product zoals beschreven op Tabletfacts.nl. Let goed op de omschrijvingen van de shops, Tabletfacts.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd getoonde producten en/of prijzen. De voorraad status bij shops wordt automatisch bijgewerkt en kan zodoende afwijken van de huidige situatie. Mocht een prijs niet goed staan is de oorzaak vaak een te vage benaming van het product door de leverancier. Je kunt eventuele klachten hierover doorgeven via het contactformulier