Archos 5 internet tablet

ARCHOS 5 internet tablet 36%
Deze tablet is niet op voorraad
5 internet tablet: Android 1.6, 286 gram, WiFi, 4.8 inch, MHD scherm

De Archos
5 internet tablet is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Archos 5 internet tablet heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos 5 internet tablet:

Ook voor beste Archos 5 internet tablet tablet informatie kun je hier terecht! De 5 internet tablet is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Archos 5 internet tablet kunt overzien.

De Archos 5 internet tablet is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 286 gram.

De standbytijd bedraagt naar schatting 22 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • GPS
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 1.6 (Donut)
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 5 internet tablet ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de 5 internet tablet kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 5 internet tablet heeft 256 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 8 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Archos 5 internet tablet kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 194 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 1.6 (Donut) is een oude versie van het Android besturingssysteem. Wij raden aan om te kijken naar nieuwere versies, deze wordt niet meer ondersteund of geupdate.

Meer specificaties van de Archos 5 internet tablet
Heb je een vraag over de Archos 5 internet tablet dan kun je deze hier stellen