Archos 80 Cesium

Archos 80 Cesium\8.0i Multi-Touchscreen\16GB\Quad-Core CPU 1.2Ghz\Wind 55%
Deze tablet is niet op voorraad
80 Cesium: Windows 8.1 Professional, 360 gram, 1.9 megapixel camera, Intel Atom Z3735G, quad-core, 1GB RAM, WiFi, 8 inch, MHD scherm

De Archos
80 Cesium is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Archos 80 Cesium heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos 80 Cesium:

Ook voor beste Archos 80 Cesium tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Archos 80 Cesium kunt overzien.

De Archos 80 Cesium is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 360 gram. Deze Archos wordt aangedreven door een Intel Atom Z3735G chip met een 1,83 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De 80 Cesium beschikt over een 1,9 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 1,9 megapixel camera
  • quad-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8.1 Pro
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 80 Cesium ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de 80 Cesium kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 80 Cesium heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Archos 80 Cesium kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 188 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows 8.1 Professional is het voorlaatste platform van Microsoft. De kern van Windows 8.1 Professional is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8.1 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8.1

Meer specificaties van de Archos 80 Cesium
Heb je een vraag over de Archos 80 Cesium dan kun je deze hier stellen