Archos 80 Cesium

Archos 80 Cesium\8.0i Multi-Touchscreen\16GB\Quad-Core CPU 1.2Ghz\Wind 56%
80 Cesium: Windows 8.1 Professional, 360 gram, quad-core, WiFi, BT, GPS, 8 inch, scherp TVDPI scherm

De Archos 80 Cesium is een tablet uit de onderkant van de middenklasse en wij vinden deze een beetje aan de dure kant.
Geef aan waarom je de 80 Cesium bekijkt

De Archos 80 Cesium heeft nog geen beoordelingen. Heb jij deze tablet? Deel dan je mening over deze tablet en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos 80 Cesium:

Ook voor de leukste Archos 80 Cesium tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Archos tablets waaronder de 80 Cesium.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 80 Cesium kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Archos 80 Cesium is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 360 gram. De Archos 80 Cesium wordt aangedreven door een Intel Atom Z3735G chip met deze core verdeling 1,83 GHz Quad-Core.

De 80 Cesium beschikt over een 1,9 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 215 x 123 x 8,6 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Quad-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8.1 Pro
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 80 Cesium ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de 80 Cesium kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 8 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Windows 8.1 Professional is het nieuwste mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows 8.1 Professional is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8.1 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8.1 Professional

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 80 Cesium heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 80 Cesium is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De 80 Cesium is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Archos 80 Cesium beschikt over een ingebouwde 1,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Archos 80 Cesium kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 188 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Archos 80 Cesium
Heb je een vraag over de Archos 80 Cesium dan kun je deze hier stellen