Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T

ASUS MeMO Pad 10 16 GB, Grijs metallic 51%
MeMO Pad Smart 10 ME301T: Android 4.1, 580 gram, 5 megapixel camera, quad-core, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T losse tablet kopen op Tabletfacts.nl

Gebruikte tablets

De gebruikte tablets op deze website, zijn volgens de strengste normen gecontroleerd en getest en waar nodig gerepareerd en 100% in werkende conditie met 3 tot 6 maanden garantie.

Afbeelding Winkel Losse prijs Actie Verzendkosten Kleur
bol.com Asus MeMO Pad Smart 10 ME301T
Staat: Refurbished
v.a. 174,99
Thuiswinkel iDEAL Creditcard
- 0,00 Roze Bekijken
Let op: het is mogelijk dat de door bovenstaande leveranciers aangeboden producten niet geheel identiek zijn aan het product zoals beschreven op Tabletfacts.nl. Let goed op de omschrijvingen van de shops, Tabletfacts.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd getoonde producten en/of prijzen. De voorraad status bij shops wordt automatisch bijgewerkt en kan zodoende afwijken van de huidige situatie. Mocht een prijs niet goed staan is de oorzaak vaak een te vage benaming van het product door de leverancier. Je kunt eventuele klachten hierover doorgeven via het contactformulier