Cresta CTP-838 Dual Core

8 inch DualCore Android 4.1 tablet 53%
Deze tablet is niet op voorraad
CTP-838 Dual Core: Android 4.1, 450 gram, 2 megapixel camera, dual-core, 1GB RAM, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

De Cresta
CTP-838 Dual Core is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
8 inch DualCore Android 4.1 tablet
De Cresta CTP-838 Dual Core scoort 3.3 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.
Totaal
3.6
Snelheid
4
Gebruiksgemak
4
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
3
Design
3
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Cresta CTP-838 Dual Core:

Ook voor beste Cresta CTP-838 Dual Core tablet informatie kun je hier terecht! De CTP-838 Dual Core is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Cresta CTP-838 Dual Core kunt overzien.

De Cresta CTP-838 Dual Core is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 450 gram. Deze Cresta wordt aangedreven door een RK3066 chip met een 1,6 GHz Dual-Core processor.

De CTP-838 Dual Core beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Cresta CTP-838 Dual Core ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de CTP-838 Dual Core kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cresta CTP-838 Dual Core heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Cresta CTP-838 Dual Core kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 600 pixels. Met 125 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Cresta CTP-838 Dual Core
Heb je een vraag over de Cresta CTP-838 Dual Core dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel