Dell Latitude 10 Tablet 64GB

Dell Latitude 10 Tablet 67%
Deze tablet is niet op voorraad
Latitude 10 Tablet 64GB: Windows 8, 658 gram, 8 megapixel camera, dual-core, 2GB RAM, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Dell
Latitude 10 Tablet 64GB is een tablet uit de onderkant van de middenklasse.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Dell Latitude 10 Tablet 64GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Dell Latitude 10 Tablet 64GB:

Ook voor beste Dell Latitude 10 Tablet 64GB tablet informatie kun je hier terecht! De Latitude 10 Tablet 64GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Dell Latitude 10 Tablet 64GB kunt overzien.

De Dell Latitude 10 Tablet 64GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 658 gram. Deze Dell wordt aangedreven door een Intel Atom Z2760 chip met een 1,8 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 2048 MB bedraagt.

De Latitude 10 Tablet 64GB beschikt over een 8 megapixel camera. De selfie camera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8
  • Met een 3650 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, smsen of whatsappen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Dell Latitude 10 Tablet 64GB ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de Latitude 10 Tablet 64GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Dell Latitude 10 Tablet 64GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Met een opslag van 64 SSD GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Dell Latitude 10 Tablet 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels. Met 155 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Windows 8 is het voorlaatste platform van Microsoft. De kern van Windows 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8.1 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8

Meer specificaties van de Dell Latitude 10 Tablet 64GB
Heb je een vraag over de Dell Latitude 10 Tablet 64GB dan kun je deze hier stellen