Difrnce DIT9720

DIT 9720 9,7 47%
Deze tablet is niet op voorraad
DIT9720: Android 4.1, 630 gram, 2.0 megapixel camera, Rockchip 3066 Cortex A9, dual-core, 1GB RAM, WiFi, 9.7 inch, MDPI scherm

De Difrnce
DIT9720 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
DIT 9720 9,7
De Difrnce DIT9720 scoort 3.7 uit 5 gebaseerd op 7 beoordelingen.
Totaal
3
Snelheid
4
Gebruiksgemak
3
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
4
Design
4
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

katastrofaal

Totaal
2.8
Snelheid
3
Gebruiksgemak
2
Mogelijkheden
1
Schermkwaliteit
4
Design
4
beoordeeld door debora | | Difrnce DIT9720
Woensdag gekocht. Vandaag vrijdag dus blijft ie al hangen. Ik kan er niets meer op doen. Ik heb er zelfs nog niet van kunnen genieten want wifu te zwak. Maar goed niet te duur hoeft ook niet mab voor een kind. Wel mooie schermkwaliteit maar wat ben je daarmee. Neen! Dit is echt een afrader! Slechtste koop ooit!

een paar probleempjes

Totaal
4.2
Snelheid
4
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
4
Design
4
beoordeeld door dieter | | Difrnce DIT9720
De tablet zelf is een snel ding. De weergave van het beeld ook, alleen zoals ook andere mensen zeiden: hij stopt rond de 1 min. 10 op youtube. Hij is soms niet aan te krijgen (toevallig op dit moment) maar bij mij sluit de browser niet af. Het is een aanrader voor de beginner, maar al wil je iets beters koop je een samsung ofzo

Tof hebbeding

Totaal
3.8
Snelheid
5
Gebruiksgemak
4
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
3
Design
4
beoordeeld door Lars Vincke | | Difrnce DIT9720

Real support is the difference!

Totaal
3.6
Snelheid
5
Gebruiksgemak
2
Mogelijkheden
2
Schermkwaliteit
5
Design
4
beoordeeld door Jan | | Difrnce DIT9720
De hardware doet deugdelijk aan. 1 dode pixel, maar die was softwarematig te verhelpen. Het apparaat reageert soms niet op de aan-knop. Dat terwijl de batterij niet leeg kan is) bijvoorbeeld na een half uur gebruik als de batterij je de start vol is). Na enige tijd bijladen kun je er dan toch weer leven in krijgen. De standaardbrowser valt met enige regelmaat spontaan uit, of geeft de melding dat de browser niet reageert.
Chrome is niet te updaten. Begin december op een melding bericht gehad van support van Difrnce dat er inderdaad een out zat in Chrome, en dat de auto update functie gedurende 14 dagen uitgezet moest worden. Gebeurde niets. Half januari op een nieuwe melding bericht van support dat er binnen 14 dagen een update op de site van Difrnce zou komen. Half februari nog een rappel gestuurd omdat de update nog niet te vinden is ... en toen werd het heeeeeeeeel stil bij support. Nu 12 maart 2013 nog steeds geen reactie op mijn mail van half februari en ook nog steeds geen update ... Loze beloften van een fabrikant .. daar koop je niets voor.

Het probleem van youtube in een vann de andere reviews: zet de mobiele site van youtube in de browser als favoriet. Dat werkt wel.

super

Totaal
5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
5
Design
5
beoordeeld door nikitaredje41 | | Difrnce DIT9720
Ik heb het toestel gekocht
Bij mij werk alles perfect
Ik ben er heel erg blij mee
Android vind ik super
En hij is lekker ligt en grafisch vind ik hem ook heel mooi
Ik ben er echt te vreden mee
Als mensen mijn vragen of het een aanrader is zeg ik ja
En voor navigatie kan je toch ook een tomtom of mobiel nemen
Je moet een tablet niet vergelijken met een mobiel
Ik zeg het nogmaals ik ben er heel erg tevreden mee

Een bug

Totaal
3.6
Snelheid
1
Gebruiksgemak
3
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
5
Design
4
beoordeeld door marcel | | Difrnce DIT9720
In deze firmware is een groot probleem, heb in middels 3 apparaten "getest" en heb ze alle 3 terug moeten brengen naar de winkel.
De youtube app loopt constant vast naar ongeveer 1min10s, deze (hd) film(pjes) van youtube lopen prima door, op de ingebouwde webbrowser, tevens crasht de webbrowser chrome (van de maker Google!!) voortdurend.

Mijn ervaring

Totaal
3
Snelheid
4
Gebruiksgemak
2
Mogelijkheden
1
Schermkwaliteit
4
Design
4
beoordeeld door Pascal | | Difrnce DIT9720
Ik heb deze tablet gekozen omdat die in de aanbieding stond, ik heb er echter veel spijt van. Chrome browser valt continue uit met melding ' de applicatie is gestopt '. Op de tablet zoeken naar apps via de Google Play werkt met een bijgeleverde APK installer. Op de PC of Laptop met de Difrnce aangesloten via USB wordt de melding gegeven dat het toestel niet voor de app geschikt is, op de tablet zelf kan je dat echter omzeilen met de APK installer.

Met andere woorden, spelletje spelen zoals Angry Birds gaat goed, Navigatie vergeet dat maar. In de beschrijving staat dat je er niet mee kan bellen, klopt die applicatie staat er zelfs niet eens op.

http://difrncetablet.com/tablets/dit9720/

Teruggave beleid kennen ze ook niet bij Difrnce, er kleeft achteraan een stickertje op de tablet ' bij problemen bel naar ' ( 0900 nummer ).

Zonde van de centen
Dit bericht is deels gemodereerd omdat dit niet alleen ging over de ervaringen met het toestel, maar ook over de missende informatie van de leverancier. Wij hebben inmiddels de specificaties nagelopen voor zover ze bekend zijn.
Vanwege de problemen die Pascal met deze tablet heeft verwijzen we naar de wet kopen op afstand. Je kunt vaak binnen een aantal dagen afzien van je aankoop bij losse toestellen.
Ga hiervoor niet naar de fabrikant, maar naar de verkopende partij waar je het product hebt gekocht.
Zie voor meer informatie: Wet kopen op afstand

Verder hebben we deze support pagina nog gevonden van difrnce (geen 0900 nummer).

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de DIT9720 vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met het apparaat, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het apparaat of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord of via het contact formulier. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design