Huawei Ideos Tablet S7 Slim 3G

Huawei Ideos Tablet S7 Slim 3G 41%
Deze tablet is niet op voorraad
Ideos Tablet S7 Slim 3G: Android 2.2, 440 gram, 3.15 megapixel camera, HSDPA/4G, WiFi, 7 inch, MDPI scherm

De Huawei
Ideos Tablet S7 Slim 3G is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Huawei Ideos Tablet S7 Slim 3G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei Ideos Tablet S7 Slim 3G:

Ook voor beste Huawei Ideos Tablet S7 Slim 3G tablet informatie kun je hier terecht! De Ideos Tablet S7 Slim 3G is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Huawei Ideos Tablet S7 Slim 3G kunt overzien.

De Huawei Ideos Tablet S7 Slim 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 440 gram. Deze Huawei wordt aangedreven door een Qualcomm QSD8X50 Snapdragon chip met een 1,0 GHz Single-Core processor.

De Ideos Tablet S7 Slim 3G beschikt over een 3,15 megapixel camera. De selfie camera van 1,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 180 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,15 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • GPS
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 3250 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo)
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Ideos Tablet S7 Slim 3G ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Ideos Tablet S7 Slim 3G . Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Huawei Ideos Tablet S7 Slim 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 133 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.

Meer specificaties van de Huawei Ideos Tablet S7 Slim 3G
Heb je een vraag over de Huawei Ideos Tablet S7 Slim 3G dan kun je deze hier stellen