Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi

Huawei Media Pad T1 WiFi () 50%
Deze tablet is niet op voorraad
MediaPad T1 7.0 WiFi: Android 4.4, 278 gram, 1.9 megapixel camera, Spreadtrum SC7731G, quad-core, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Huawei
MediaPad T1 7.0 WiFi is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi:

Ook voor beste Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi kunt overzien.

De Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 278 gram. Deze Huawei wordt aangedreven door een Spreadtrum SC7731G chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De MediaPad T1 7.0 WiFi beschikt over een 1,9 megapixel camera. De selfie camera van 1,9 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 1,9 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • GPS
  • Met een 4100 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de MediaPad T1 7.0 WiFi kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 600 x 1024 pixels. Met 169 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi
Heb je een vraag over de Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi dan kun je deze hier stellen