Lenovo IdeaTab Miix 2 8 64GB

Miix 2 65%
Deze tablet is niet op voorraad
IdeaTab Miix 2 8 64GB: Windows 8.1, 349 gram, 5 megapixel camera, quad-core, 2G, 2GB RAM, WiFi, 8 inch, MHD scherm

De Lenovo
IdeaTab Miix 2 8 64GB is een tablet uit de onderkant van de middenklasse.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
Miix 2
De Lenovo IdeaTab Miix 2 8 64GB scoort 4.5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
4.5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
5
Design
4
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Lenovo IdeaTab Miix 2 8 64GB:

Ook voor beste Lenovo IdeaTab Miix 2 8 64GB tablet informatie kun je hier terecht! De IdeaTab Miix 2 8 64GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Lenovo IdeaTab Miix 2 8 64GB kunt overzien.

De Lenovo IdeaTab Miix 2 8 64GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 349 gram. Deze Lenovo wordt aangedreven door een Intel Atom chip met een 1,8 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 2048 MB bedraagt.

De IdeaTab Miix 2 8 64GB beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8.1
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een accu van 5280 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, smsen of whatsappen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo IdeaTab Miix 2 8 64GB ondersteunt Allee WiFi frequenties Met de IdeaTab Miix 2 8 64GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo IdeaTab Miix 2 8 64GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Met een opslag van 64 GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Lenovo IdeaTab Miix 2 8 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 188 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows 8.1 is het voorlaatste platform van Microsoft. De kern van Windows 8.1 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8.1 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8.1

Meer specificaties van de Lenovo IdeaTab Miix 2 8 64GB
Heb je een vraag over de Lenovo IdeaTab Miix 2 8 64GB dan kun je deze hier stellen