Logicom Webtablet TAB 750 4 GB

LOGICOM Webtablet TAB 750 39%
Deze tablet is niet op voorraad
Webtablet TAB 750 4 GB: Android 4.1, 300 gram, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

De Logicom Webtablet TAB 750 4 GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Logicom Webtablet TAB 750 4 GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Logicom Webtablet TAB 750 4 GB:

Ook voor beste Logicom Webtablet TAB 750 4 GB tablet informatie kun je hier terecht! De Webtablet TAB 750 4 GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Logicom Webtablet TAB 750 4 GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Logicom Webtablet TAB 750 4 GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 300 gram. De Logicom Webtablet TAB 750 4 GB wordt aangedreven door een Cortex A8 chip met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De Webtablet TAB 750 4 GB beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 192 x 114 x 11,9 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • WiFi

Minpunten

  • Geen play store, maar een eigen L-Store
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Logicom Webtablet TAB 750 4 GB ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de Webtablet TAB 750 4 GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 3 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Logicom Webtablet TAB 750 4 GB heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB RAM werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: Nee. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

De Webtablet TAB 750 4 GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Logicom Webtablet TAB 750 4 GB beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Logicom Webtablet TAB 750 4 GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 133 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de Logicom Webtablet TAB 750 4 GB
Heb je een vraag over de Logicom Webtablet TAB 750 4 GB dan kun je deze hier stellen