Prestigio Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D

Prestigio 9,7 49%
Deze tablet is niet op voorraad
Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D: Android 4.1, 580 gram, dual-core, 1GB RAM, WiFi, 9.7 inch, MDPI scherm

De Prestigio
Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Prestigio Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Prestigio Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D:

Ook voor beste Prestigio Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D tablet informatie kun je hier terecht! De Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Prestigio Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D kunt overzien.

De Prestigio Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 580 gram. Deze Prestigio wordt aangedreven door een Rockchip RK3066 chip met een 1,6 GHz Dual-Core processor.

De Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D beschikt over een 1,9 megapixel camera. De selfiecamera van 1,9 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • GPS
  • Met een accu van 7800 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Prestigio Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Prestigio Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Prestigio Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 768 x 1024 pixels. Met 132 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Prestigio Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D
Heb je een vraag over de Prestigio Multipad 9.7 ULTRA DUO HD PMP5597D dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel