Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB

Galaxy Tab A 10.1 32GB 82%
Galaxy Tab A 10.1 32GB: Android 6.0, 487 gram, 8 megapixels, quad-core 64-bit, WiFi, BT, GPS, 10.1 inch, superscherp HiDPI scherm

De Galaxy Tab A 10.1 32GB is een tablet bovenin de middenklasse. Een verschil met de topklasse kan zijn bluetooth of GPS ondersteuning.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets en zoek er een uit die bij je past!

Geef aan waarom je de Galaxy Tab A 10.1 32GB bekijkt

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij deze tablet? Deel dan je mening over deze tablet en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB:

Ook voor de leukste Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Samsung tablets waaronder de Galaxy Tab A 10.1 32GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB kunt overzien.

De Samsung Galaxy Tab A is de opvolger van de Tab 4. De schermverhouding is net iets anders, de camera's zijn iets beter en de software heeft een update gekregen.

Plus- en minpunten van de Samsung Galaxy Tab A
Pluspunten Is makkelijk in gebruik
Pluspunten Heeft een aparte omgeving voor kinderen
Pluspunten Heeft een camera met autofocus
Minpunten Heeft wat minder grip door de gladde achterkant

Nieuw design


De Samsung Tab A is slechts 8.5 mm dik en weegt nog minder dan een halve liter water. Met het nieuwe formaat en het dunne, lichte design ligt de Tab A lekker in de hand en kan je er uren van genieten. Ook de batterij heeft genoeg capaciteit om dit te kunnen ondersteunen.

Samsung TabA sfeerbeeld

Camera


De camera van de Samsung Galaxy Tab A heeft ook een upgrade gekregen. Aan de achterkant bevindt zich een 8 megapixel camera, aan de voorkant zit er een met 2 megapixels. Daarnaast heeft Samsung nog een aantal features toegevoegd waarmee het maken van een goede foto nog makkelijker wordt.

Zo ben je er met de Auto Focus optie altijd zeker van dat je een scherpe foto maakt. Kun je met de One Shot Modus gemakkelijk wisselen tussen het maken van een foto en een video. En schiet je met de Continuous Shot super snel foto's achter elkaar door de fotoknop lang ingedrukt te houden. Zo zit er altijd een foto tussen waar iedereen goed op staat.

Kids Mode


Wil jij je tablet delen met het hele gezin? Dat kan! Zet overdag de Kids Mode aan, maak een eigen profiel voor jezelf en weer een ander voor je partner. Wie er op dat moment de tablet gebruikt ziet ook zijn favoriete apps in het hoofdscherm staan.

Samsung TabA sfeerbeeld

Laat je inspireren in de Samsung winkel!


Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 487 gram. De Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB wordt aangedreven door een Samsung Exynos 7 Octa 7870 32/64-bit chip met deze core verdeling 1,6 GHz Quad-Core + 1,6 GHz Quad-Core.

De Galaxy Tab A 10.1 32GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 254,2 x 155,3 x 8,2 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
 • Snelle 64-bit Quad-core processor
 • GPS
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 6 (Marshmallow)
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
 • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
 • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de Galaxy Tab A 10.1 32GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 9 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 6.0 (Marshmallow) is de voorlaatste versie van Android. De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Nieuw permissie systeem Er zijn wijzigingen in de weergave en uitvoering van app rechten
 • Nieuwe API Verbeteringen voor de een vingerafdruk scanner mocht deze aanwezig zijn op het toestel
 • Nieuwe App drawer Nieuwe verbeterde weergave van de app-lijst
 • Visuele voicemail Mogelijkheid om voicemails te benaderen zonder voicemail te bellen. (afhankelijk van provider ondersteuning)
 • Rotatie van het startscherm Deze optie komt standaard met Android 6 Marshmallow
 • Statusbalk iconen Mogelijkheid om statusbalk iconen te verwijderen of toe te voegen
 • Android pay Nieuwe mogelijkheid om met je telefoon af te rekenen
 • Standby tijd Verbetering van de standby tijd

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB heeft deze geheugen specificaties: 2048 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Tab A 10.1 32GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Tab A 10.1 32GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1200 x 1920 pixels. Met 218 pixels per inch is het HDPI/HiDPI (High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Tab A 10.1 32GB dan kun je deze hier stellen