Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705

Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE Black 70%
Deze tablet is niet op voorraad
Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705: Android 4.4, 294 gram, 8 megapixel camera, octa-core, HSPA+/4G, 2GB RAM, WiFi, 8.4 inch, XXHD scherm

De Samsung
Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705 is een tablet uit de onderkant van de middenklasse. Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705:

Ook voor beste Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705 tablet informatie kun je hier terecht! De Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705 kunt overzien.

De Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 294 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een Exynos 5 Octa 5420 chip met een 1,9 GHz Quad-Core + 1,3 GHz Quad-Core core verdeling. Door meerdere kernen te gebruiken, kan het apparaat energiezuinig zijn en opschalen voor snelheid.

Deze combinatie geeft dus een maximale kracht van een octa-core processor waarbij het werkgeheugen 2048 MB bedraagt.

De Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705 beschikt over een 8 megapixel camera. De selfie camera van 2,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • GPS
  • HSPA+, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 4900 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705 heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox. Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar een leuke film.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8,4 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2560 x 1600 pixels. Met 359 pixels per inch is het eXtra eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Tab S 8.4 LTE-A 16GB SM-T705 dan kun je deze hier stellen