Terra Industry Pad II

Wortmann Terra Mobile Industry Pad II 36%
Deze tablet is niet op voorraad
Industry Pad II: Windows 7 Professional, 1600 gram, dual-core, HSDPA, WiFi, 10.1 inch, LDPI scherm

De Terra
Industry Pad II is een Windows 7 tablet, net als op de pc. Deze tablets zijn doorgaans een stuk zwaarder dan Android of Apple tablets en gaan minder lang mee op een batterij. Wel zijn ze overcompleet en kun je net als op de pc thuis ermee werken, met uiteraard ook touch screen bediening. Voor meer gebruiksgemak kun je kijken bij de Windows RT tablets.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Terra Industry Pad II heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Terra Industry Pad II:

Ook voor beste Terra Industry Pad II tablet informatie kun je hier terecht! De Industry Pad II is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Terra Industry Pad II kunt overzien.

De Terra Industry Pad II is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 1600 gram. Deze Terra wordt aangedreven door een Intel Atom N2600 chip met een 1,6 GHz Dual-Core processor.

De Industry Pad II beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • GPS
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Met een accu van 5200 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Terra Industry Pad II ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Terra Industry Pad II Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Industry Pad II is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan kun je met de Terra wel even vooruit. Met een opslag van 120 HDDGB hebben de meeste gebruikers vaak geen opslag problemen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Terra Industry Pad II kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 117 pixels per inch is het Low density scherm matig.

Besturingssysteem

Deze tablet bevat een volledige Windows Professional 7 installatie

Meer specificaties van de Terra Industry Pad II
Heb je een vraag over de Terra Industry Pad II dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel