Toshiba Portege Z10t-A-111

Portégé Z10t-A-111 Tablet 53%
Deze tablet is niet op voorraad
Portege Z10t-A-111: Windows 8 Professional, 1450 gram, 3 megapixel camera, Intel Core i5 3339Y, dual-core 64-bit, HSDPA/4G, 4GB RAM, WiFi, 11.6 inch, MHD scherm

De Toshiba
Portege Z10t-A-111 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Toshiba Portege Z10t-A-111 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Toshiba Portege Z10t-A-111:

Ook voor beste Toshiba Portege Z10t-A-111 tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Toshiba Portege Z10t-A-111 kunt overzien.

De Toshiba Portege Z10t-A-111 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 1450 gram. Deze Toshiba wordt aangedreven door een Intel Core i5 3339Y 64-bit chip met een 1,5 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 4096 MB bedraagt.

De Portege Z10t-A-111 beschikt over een 3 megapixel camera. De selfie camera van 1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit dual-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8 Professional 64 bit
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Een mooie hoeveelheid RAM (4GB)
  • Met een 11100 mAh accu kun je meerdere dagen op een acculading doen
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er niet mee bellen, smsen of whatsappen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Toshiba Portege Z10t-A-111 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Toshiba Portege Z10t-A-111 heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan kun je met de Toshiba wel even vooruit. Met een opslag van 128 SSD GB hebben de meeste gebruikers vaak geen opslag problemen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 11,6 inch touchscreen. De Toshiba Portege Z10t-A-111 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Met 189 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows 8 Professional is het voorlaatste platform van Microsoft. De kern van Windows 8 Professional is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8.1 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8.1 Professional

Meer specificaties van de Toshiba Portege Z10t-A-111
Heb je een vraag over de Toshiba Portege Z10t-A-111 dan kun je deze hier stellen