Ainol Novo 7 Elf

Ainol Novo7 Elf 48%
Deze tablet is niet op voorraad
Novo 7 Elf: Android 4.0, 340 gram, 2 megapixel camera, All Winner A10, dual-core, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Ainol
Novo 7 Elf is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Ainol Novo 7 Elf heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Ainol Novo 7 Elf:

Ook voor beste Ainol Novo 7 Elf tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Ainol Novo 7 Elf kunt overzien.

De Ainol Novo 7 Elf is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 340 gram. Deze Ainol wordt aangedreven door een All Winner A10 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor

De Novo 7 Elf beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • GPS
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Ainol Novo 7 Elf ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Novo 7 Elf kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Ainol Novo 7 Elf . Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Ainol Novo 7 Elf kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 170 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Ainol Novo 7 Elf
Heb je een vraag over de Ainol Novo 7 Elf dan kun je deze hier stellen