Alcatel One Touch POP 8

Alcatel One Touch POP 8 51%
Deze tablet is niet op voorraad
One Touch POP 8: Android 4.2, 325 gram, dual-core, 3G/HSPA+, 1GB RAM, WiFi, 8 inch, MHD scherm

De Alcatel
One Touch POP 8 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Alcatel One Touch POP 8 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch POP 8:

Ook voor beste Alcatel One Touch POP 8 tablet informatie kun je hier terecht! De One Touch POP 8 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Alcatel One Touch POP 8 kunt overzien.

De Alcatel One Touch POP 8 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 325 gram. Deze Alcatel wordt aangedreven door een MediaTek MT8312 chip met een 1,3 GHz Dual-Core processor.

De One Touch POP 8 beschikt over een 1,9 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • GPS
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Met een 4100 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch POP 8 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch POP 8 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One Touch POP 8 is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Alcatel One Touch POP 8 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1200 pixels. Met 180 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Alcatel One Touch POP 8
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch POP 8 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel