Alcatel One Touch Tab 7 WiFi

Alcatel One Touch Tab 7 WiFi 43%
Deze tablet is niet op voorraad
One Touch Tab 7 WiFi : Android 4.1, 350 gram, 0.3 megapixel camera, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Alcatel
One Touch Tab 7 WiFi is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Alcatel One Touch Tab 7 WiFi heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch Tab 7 WiFi :

Ook voor beste Alcatel One Touch Tab 7 WiFi tablet informatie kun je hier terecht! De One Touch Tab 7 WiFi is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Alcatel One Touch Tab 7 WiFi kunt overzien.

De Alcatel One Touch Tab 7 WiFi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 350 gram. Deze Alcatel wordt aangedreven door een Rickchip RK2928 chip met een 1 GHz Single-Core processor.

De One Touch Tab 7 WiFi beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • GPS
  • Met een 3240 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch Tab 7 WiFi ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de One Touch Tab 7 WiFi kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch Tab 7 WiFi heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Alcatel One Touch Tab 7 WiFi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 170 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Alcatel One Touch Tab 7 WiFi
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch Tab 7 WiFi dan kun je deze hier stellen