Alcatel One Touch Pixi 3 (10) 3G

Alcatel Tablet PIXI 3 10 43%
One Touch Pixi 3 (10) 3G: Android 5, 5 megapixel camera, quad-core, HSDPA, 1GB RAM, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Alcatel
One Touch Pixi 3 (10) 3G is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Geef aan waarom je de One Touch Pixi 3 (10) 3G bekijkt

De Alcatel One Touch Pixi 3 (10) 3G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch Pixi 3 (10) 3G:

Ook voor de leukste Alcatel One Touch Pixi 3 (10) 3G tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Alcatel tablets waaronder de One Touch Pixi 3 (10) 3G.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Alcatel One Touch Pixi 3 (10) 3G kunt overzien.

De Alcatel One Touch Pixi 3 (10) 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. Deze Alcatel wordt aangedreven door een MediaTek MT8127 chip met een 1,3 GHz Quad-Core processor.

De One Touch Pixi 3 (10) 3G beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • GPS
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Met een 4060 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Alcatel One Touch Pixi 3 (10) 3G ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Alcatel One Touch Pixi 3 (10) 3G heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One Touch Pixi 3 (10) 3G is geen probleem.

  Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Alcatel One Touch Pixi 3 (10) 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 149 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

  Besturingssysteem

  Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.

  Meer specificaties van de Alcatel One Touch Pixi 3 (10) 3G
  Heb je een vraag over de Alcatel One Touch Pixi 3 (10) 3G dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel