Apple iPad 1 32GB 3G

Apple iPad 1 32GB 3G 38%
Deze tablet is niet op voorraad
iPad 1 32GB 3G: Apple iOS 3, 730 gram, HSDPA, WiFi, 9.7 inch, MDPI scherm

De Apple
iPad 1 32GB 3G is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Apple iPad 1 32GB 3G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Apple iPad 1 32GB 3G:

Ook voor beste Apple iPad 1 32GB 3G tablet informatie kun je hier terecht! De iPad 1 32GB 3G is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Apple iPad 1 32GB 3G kunt overzien.

De Apple iPad 1 32GB 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 730 gram. Deze Apple wordt aangedreven door een A4 chip met een 1,0 GHz Single-Core processor.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • GPS
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Oud besturingssysteem: Apple iOS 3,2
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPad 1 32GB 3G ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Apple iPad 1 32GB 3G Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPad 1 32GB 3G is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Apple iPad 1 32GB 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 132 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

IOS (iPhone OS) is het oude besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.

iOs loopt van versie 3.1.3 tot het nieuwste 7

Meer specificaties van de Apple iPad 1 32GB 3G
Heb je een vraag over de Apple iPad 1 32GB 3G dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel