Apple iPad 1 32GB WiFi

Apple MB293LL/A 32GB iPad1 with WiFi 35%
Deze tablet is niet op voorraad
iPad 1 32GB WiFi: Apple iOS 3, 730 gram, WiFi, 9.7 inch, MDPI scherm

De Apple
iPad 1 32GB WiFi is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Apple iPad 1 32GB WiFi heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Apple iPad 1 32GB WiFi:

Ook voor beste Apple iPad 1 32GB WiFi tablet informatie kun je hier terecht! De iPad 1 32GB WiFi is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Apple iPad 1 32GB WiFi kunt overzien.

De Apple iPad 1 32GB WiFi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 730 gram. Deze Apple wordt aangedreven door een A4 chip met een 1,0 GHz Single-Core processor.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • GPS
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Oud besturingssysteem: Apple iOS 3,2
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPad 1 32GB WiFi ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de iPad 1 32GB WiFi kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Apple iPad 1 32GB WiFi . Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 32 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Apple iPad 1 32GB WiFi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 132 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

iOS 3 is de versie van juni 2009 voor iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, dat door Apple ontwikkeld is.

Meer specificaties van de Apple iPad 1 32GB WiFi
Heb je een vraag over de Apple iPad 1 32GB WiFi dan kun je deze hier stellen