Apple iPad 2 WiFi + 3G 64GB

Apple iPad 2 WiFi + 3G 64GB Black 45%
iPad 2 WiFi + 3G 64GB: Apple iOS 5, 601 gram, dual-core, 3G/HSUPA, WiFi, 9.7 inch, MDPI scherm

De Apple
iPad 2 WiFi + 3G 64GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Apple iPad 2 WiFi + 3G 64GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Apple iPad 2 WiFi + 3G 64GB:

Ook voor beste Apple iPad 2 WiFi + 3G 64GB tablet informatie kun je hier terecht! De iPad 2 WiFi + 3G 64GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Apple iPad 2 WiFi + 3G 64GB kunt overzien.

De Apple iPad 2 WiFi + 3G 64GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 601 gram. Deze Apple wordt aangedreven door een A5 chip met een 1,0 GHz Dual-Core processor.

De iPad 2 WiFi + 3G 64GB beschikt over een 0,7 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 2400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • GPS
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Met een accu van 6930 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPad 2 WiFi + 3G 64GB ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Apple iPad 2 WiFi + 3G 64GB Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPad 2 WiFi + 3G 64GB is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Apple iPad 2 WiFi + 3G 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 132 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

IOS (iPhone OS) is het vorige besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.
Het besturingssysteem stond op 26 % van alle verkochte mobiele telefoons in het laatste kwartaal van 2010.
Het was hiermee het op twee na meest verkochte smartphone-besturingssysteem.
De oude iPhone 3GS, 4 en 4S zijn ook te updaten naar de allernieuwste versie. Er zijn ruim 500.000 apps beschikbaar in de App Store van Apple, de enige officiƫle software-winkel op het platform.
iOs loopt van versie 3.1.3 tot het nieuwste 7

Meer specificaties van de Apple iPad 2 WiFi + 3G 64GB
Heb je een vraag over de Apple iPad 2 WiFi + 3G 64GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel