Apple iPad 3 16GB Wifi + 4G

Apple iPad Wi-Fi 55%
iPad 3 16GB Wifi + 4G: Apple iOS 5, 662 gram, 5 megapixel camera, dual-core, 3G/HSPA+, WiFi, 9.7 inch, XHDPI scherm

De Apple
iPad 3 16GB Wifi + 4G is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
Apple iPad Wi-Fi
De Apple iPad 3 16GB Wifi + 4G scoort 5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
5
Design
5
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Apple iPad 3 16GB Wifi + 4G:

Ook voor beste Apple iPad 3 16GB Wifi + 4G tablet informatie kun je hier terecht! De iPad 3 16GB Wifi + 4G is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Apple iPad 3 16GB Wifi + 4G kunt overzien.

De Apple iPad 3 16GB Wifi + 4G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 662 gram. Deze Apple wordt aangedreven door een A5X chip met een 1,5 GHz Dual-Core processor.

De iPad 3 16GB Wifi + 4G beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 4800 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • GPS
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Met een 11666 mAh accu kun je meerdere dagen op een acculading doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen ondersteuning voor LTE/4G (vanwege de frequentie)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPad 3 16GB Wifi + 4G ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Apple iPad 3 16GB Wifi + 4G Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPad 3 16GB Wifi + 4G is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Apple iPad 3 16GB Wifi + 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Met 264 pixels per inch is het eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

IOS (iPhone OS) is het vorige besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.
Het besturingssysteem stond op 26 % van alle verkochte mobiele telefoons in het laatste kwartaal van 2010.
Het was hiermee het op twee na meest verkochte smartphone-besturingssysteem.
De oude iPhone 3GS, 4 en 4S zijn ook te updaten naar de allernieuwste versie. Er zijn ruim 500.000 apps beschikbaar in de App Store van Apple, de enige officiƫle software-winkel op het platform.
iOs loopt van versie 3.1.3 tot het nieuwste 7

Meer specificaties van de Apple iPad 3 16GB Wifi + 4G
Heb je een vraag over de Apple iPad 3 16GB Wifi + 4G dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel