Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE

Apple iPad Retina 128 GB Wi-Fi + 3G Black 66%
iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE: Apple iOS 6, 662 gram, 5 megapixels, dual-core, 3G/LTE(4G), WiFi, BT, GPS, 9.7 inch, 4K scherm

De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE is een tablet uit de onderkant van de middenklasse en wij vinden deze een beetje aan de dure kant. Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
Apple iPad Retina 128 GB Wi-Fi + 3G Black
De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE scoort 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
3.95
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
5
Design
5
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE:

Ook voor de leukste Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Apple tablets waaronder de iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 662 gram. De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE wordt aangedreven door een A6X chip met deze core verdeling 1,3 GHz Dual-Core.

De iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 241,2 x 185,7 x 9,4 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 4800 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • GPS
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Apple iOS 6
  • CDMA, 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE ondersteunt diverse netwerken. Met de iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 25 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

iOS (iPhone OS) is het besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.
Versie iOS 6 zal wordt meegeleverd op de iPhone 5 die op 12 september is geintroduceerd en rond 28 september naar Nederland komt.
Er zijn ruim 500.000 apps beschikbaar in de App Store van Apple, de enige officiƫle software-winkel op het platform. Het is ook mogelijk om de iPhone 3GS, 4, 4S en 5 te updaten naar de nieuwste versie 7.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Met 2128 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm meer dan natuurgetrouw. Dit scherm heeft meer pixels dan je kunt onderscheiden!

Meer specificaties van de Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE
Heb je een vraag over de Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi LTE dan kun je deze hier stellen