Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi

Apple iPad met Retina display Wi-Fi 128GB Zwart 67%
iPad 4 Retina 128GB Wifi: Apple iOS 6, 652 gram, 5 megapixels, dual-core, WiFi, BT, GPS, 9.7 inch, superscherp XHDPI scherm

De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi is een tablet die we nog niet hebben geclassificeerd.
Geef aan waarom je de iPad 4 Retina 128GB Wifi bekijkt
Apple iPad met Retina display Wi-Fi 128GB Zwart
De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi scoort 4.5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.
Totaal
3.95
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
5
Design
5
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi:

Ook voor de leukste Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Apple tablets waaronder de iPad 4 Retina 128GB Wifi.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi kunt overzien.

iPad met baanbrekend Retina display!

De vierde generatie iPad van Apple verschilt in verschillende opzichten van de vorige editie. Op het Retina-display van iPad ziet alles er scherp en realistisch uit. Kleuren zijn levendig, foto's en video's zijn heel gedetailleerd. En dat allemaal dankzij de 3,1 miljoen pixels. Dit is het beste display ooit op een mobiel apparaat.

De nieuwe A6X-chip in iPad is tot twee keer sneller dan de vorige versie, de A5X-chip. Ook de grafische prestaties zijn tot twee keer sneller, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksduur van de batterij. Dat betekent dat zelfs de meest geavanceerde apps snel en soepel werken en ongelooflijk levensecht aandoen.

Apps voor iPad zijn een klasse op zich. Elk van de ruim 275.000 apps is namelijk speciaal ontworpen voor iPad.1 En ze zijn er in allerlei categorieën. Wil je je treinreis naar kantoor leuker, een presentatie boeiender of een les sprekender maken? Het ka…

Apparaat & afmetingen

De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 652 gram. De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi wordt aangedreven door een A6X chip met deze core verdeling 1,3 GHz Dual-Core.

De iPad 4 Retina 128GB Wifi beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 241,2 x 185,7 x 9,4 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 4800 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • GPS
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Apple iOS 6
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de iPad 4 Retina 128GB Wifi kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 25 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

iOS (iPhone OS) is het besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.
Versie iOS 6 zal wordt meegeleverd op de iPhone 5 die op 12 september is geintroduceerd en rond 28 september naar Nederland komt.
Er zijn ruim 500.000 apps beschikbaar in de App Store van Apple, de enige officiële software-winkel op het platform. Het is ook mogelijk om de iPhone 3GS, 4, 4S en 5 te updaten naar de nieuwste versie 7.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPad 4 Retina 128GB Wifi is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De iPad 4 Retina 128GB Wifi is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Met 264 pixels per inch is het XHDPI (eXtra High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Meer specificaties van de Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi
Heb je een vraag over de Apple iPad 4 Retina 128GB Wifi dan kun je deze hier stellen