Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi

iPad 4 32GB Wifi Black 66%
iPad 4 Retina 32GB Wifi: Apple iOS 6, 662 gram, 5 megapixels, dual-core, WiFi, BT, GPS, 9.7 inch, superscherp XHDPI scherm

De Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi is een tablet die we nog niet hebben geclassificeerd.
Geef aan waarom je de iPad 4 Retina 32GB Wifi bekijkt
iPad 4 32GB Wifi Black
De Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi scoort 4.5 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.
Totaal
3.95
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
5
Design
5
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi:

Ook voor de leukste Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Apple tablets waaronder de iPad 4 Retina 32GB Wifi.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi kunt overzien.

Het belangrijkste onderdeel van een iPad? Dat is zonder twijfel het beeldscherm. Alles speelt zich hier namelijk op af. Hoe beter het beeldscherm, hoe beter de iPad. Apple gaf de bij de iPad 4 het scherm een flinke make-over. Zo kreeg het display een resolutie 2048 x 1536 pixels. Dat is in totaal zo’n 3,1 miljoen pixels op dat 9,7 inch scherm! Details zien er hierdoor haarscherp uit en kleuren worden natuurgetrouw weergegeven.

Natuurlijk is het scherm niet de enige reden om voor de iPad 4 te kiezen. De binnenkant heeft ook een flinke make-over gekregen. Zo heeft de iPad 4 een A6X-processor, waardoor apps en veeleisende games vloeiend draaien op deze iPad. Geniet ook van de kracht en snelheid waarmee deze iPad taken uitvoert.

Onze condities

SWOOP biedt 4 verschillende condities. Welke van de vier je ook kiest, jouw refurbished toestel is altijd technisch 100% in orde, enkel kan de buitenkant wat lichte gebruikerssporen bevatten.

Wat wil refurbished zeggen?

Simpel, een refurbished toestel is het beste alternatief voor nieuw. Jij kunt er namelijk zeker van zijn dat jouw iPad technisch 100% in orde is, doordat deze op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd wordt. Met een refurbished iPad profiteer jij dus van de zekerheid en duurzaamheid van een nieuw toestel, alleen dan voor een aantrekkelijke prijs én met 2 jaar garantie.

De refurbished iPad 4 Wi-Fi – 32GB – Wit koop je altijd inclusief:

 • Laadaccessoires
 • Simkaarthouder opening tool
 • Meest actuele software

Apparaat & afmetingen

De Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 662 gram. De Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi wordt aangedreven door een A6X chip met deze core verdeling 1,3 GHz Dual-Core.

De iPad 4 Retina 32GB Wifi beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 241,2 x 185,7 x 9,4 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 4800 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • GPS
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Apple iOS 6
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Geen uitbreidbaar geheugen
 • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
 • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de iPad 4 Retina 32GB Wifi kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 25 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

iOS (iPhone OS) is het besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.
Versie iOS 6 zal wordt meegeleverd op de iPhone 5 die op 12 september is geintroduceerd en rond 28 september naar Nederland komt.
Er zijn ruim 500.000 apps beschikbaar in de App Store van Apple, de enige officiële software-winkel op het platform. Het is ook mogelijk om de iPhone 3GS, 4, 4S en 5 te updaten naar de nieuwste versie 7.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPad 4 Retina 32GB Wifi is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De iPad 4 Retina 32GB Wifi is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Met 264 pixels per inch is het XHDPI (eXtra High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Meer specificaties van de Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi
Heb je een vraag over de Apple iPad 4 Retina 32GB Wifi dan kun je deze hier stellen