Apple iPad Mini 3 16GB Wifi

Apple iPad Mini 3 16GB Wifi Nb
iPad Mini 3 16GB Wifi: Apple iOS 8, 341 gram, 5 megapixel camera, Apple A7 APL5698, dual-core 64-bit, 16 GB interne opslag, 4GB RAM, WiFi, 7.9 inch, XXHD scherm

De Apple
iPad Mini 3 16GB Wifi is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
Apple iPad Mini 3 16GB Wifi
De Apple iPad Mini 3 16GB Wifi scoort 4.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
4.8
Snelheid
4
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
5
Design
5
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Apple iPad Mini 3 16GB Wifi:

Ook voor beste Apple iPad Mini 3 16GB Wifi tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Apple iPad Mini 3 16GB Wifi kunt overzien.

De Apple iPad Mini 3 16GB Wifi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 341 gram. Deze Apple wordt aangedreven door een Apple A7 APL5698 64-bit chip met een 1,5 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 GB bedraagt.

De iPad Mini 3 16GB Wifi beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 1,2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 550 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Snelle 64-bit dual-core processor
  • GPS
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Apple iOS 8.1
  • Een mooie hoeveelheid RAM (4GB)
  • Met een accu van 6400 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, smsen of whatsappen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPad Mini 3 16GB Wifi ondersteunt alleen WiFi frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Apple iPad Mini 3 16GB Wifi heeft 1024 GB werkgeheugen (1 GB) en 16 GB interne opslag . Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7,9 inch touchscreen. De Apple iPad Mini 3 16GB Wifi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Met 326 pixels per inch is het eXtra eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

iOS 8 is de versie van juni 2014 voor iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, dat door Apple ontwikkeld is.

Meer specificaties van de Apple iPad Mini 3 16GB Wifi
Heb je een vraag over de Apple iPad Mini 3 16GB Wifi dan kun je deze hier stellen