Apple iPad mini 4 16GB

Apple iPad mini 4 16GB Gold 75%
iPad mini 4 16GB: Apple iOS 9, 304 gram, 8 megapixel camera, Apple A8 APL1011, dual-core 64-bit, 2GB RAM, WiFi, 7.9 inch, XXHD scherm

De iPad mini 4 16GB
is een tablet uit de middenklasse. Er zijn betere tablets beschikbaar, welke in de aanschaf vaak ook een stuk duurder zijn.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Apple in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets zoek er een uit die bij je past!

Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Apple iPad mini 4 16GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Stel een overige vragen vraag over de iPad mini 4 16GB


Hier is het mogelijk om uw overige vragen vraag te plaatsen over de iPad mini 4 16GB.

  • Dubbele vragen worden verwijderd.
  • Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e.d. kun je stellen aan de makers van de apps of op het forum van de desbetreffende app.
  • De vraag moet gerelateerd zijn aan het toestel
  • Wees netjes en geduldig, anders wordt je vraag verwijderd. We kunnen er niets aan doen als een app of telefoon niet goed werkt.

In het geval van foutmeldingen, zorg dat je deze erbij plaatst en dat je deze zo volledig mogelijk omschrijft. Er is geen garantie dat een antwoord wordt geplaatst of dat het antwoord gelijk een oplossing biedt.

Kijk bij het tabblad dat met je probleem te maken heeft en lees de veelgestelde vragen. 9 van de 10 vragen kunnen hiermee opgelost worden.

Veelgestelde vragen

Ja, zet je wifi op altijd aan. Instellingen - wifi (de wifi punten lijst) - menu toets - geavanceerd - zet wifi op altijd aan. Anders gaat deze wellicht uit in de slaapstand

Vocht is vaak funest voor een mobiele tablet, maar het kan de beste gebeuren. Probeer zoveel mogelijk zaken van de iPad mini 4 16GB eraf en eruit te halen, bijvoorbeeld de achterkant, batterij etc.

Droog het toestel zoveel mogelijk af en leg deze in een bak met droge rijst. Dit trekt vocht aan. Laat het toestel een nacht liggen in de rijst. Hoe langer hoe beter. Ook kun je deze eventueel op de verwarming drogen.

Mocht er een sticker op je batterij zitten of onder je batterij op het toestel en deze is van wit naar rood/roze verkleurd, dan valt deze waterschade niet meer onder de garantie. Soms zit deze sticker in het toestel en kun je deze pas zien als het toestel is ontmanteld.

Mocht je toch de schade willen verhalen en je garantie is verlopen of door waterschade niet meer van toepassing, dan kan dit wellicht via een inboedelverzekering. Meer informatie kun je daarover inlichten bij je verzekeraar.

Je was een lange tijd iPhone-gebruiker. Nu wil je een Android-telefoon gebruiken. Het is mogelijk dat je een iPhone 4 of iPhone 5 had. Wat de reden ook is, moet u alle lange opgebouwde contacten van uw iPhone overzetten naar de nieuwe Android-telefoon.

Hier kunt u alle manieren vinden om contacten te exporterenvan uw iPhone naar de Android-telefoon of tablet. Het kan worden gedaan op meer dan een manier.

Met behulp van iTunes

De meest gebruikte methode voor het overbrengen van adresboek gegevens van een Apple iPhone naar een Android-telefoon gebeurt via iTunes. Bij deze methode zal je de opgeslagen contacten op iTunes moeten overzetten naar uw Google-account.

Allereerst moet je je iPhone aansluiten op een PC en de contacten synchroniseren van uw iPhone naar de Android via iTunes.

Ga naar het geopende apparaten druk op samenvattig/overzicht. Hier is als hetgoed is de "sync met" optie te zien. Selecteer synchroniseren met Google-account. Als u nog niet bent aangemeld bij Google/Gmail moet je een google login en wachtwoord ingeven.

Nu moet je de Google-contacten met uw telefoon te synchroniseren. Op deze manier kunnen alle opgeslagen telefoonnummers en e-mailadressen van een iPhone eenvoudig worden overgezet naar een Android-apparaat (want de Gmail/google contacten worden gesynchoniseerd met het android apparaat indien ingesteld).

Met behulp van iPhone Apps

Er is bij Apple een app voor alles, dus kun je veel contacten apps vinden in de app store. Zoek een geschikte app voor dit doel en downloaden op je iPhone. Sla nu alle contacten via de app. De app zal een backup maken van de contacten als VCF-bestand. E-mail dit VCF naar je Gmail-adres.

Open de mail op je Android telefoon. Sla de VCF en de contacten worden automatisch als nieuwe contacten worden opgeslagen.

Via iCloud

Het overbrengen van iPhone contacten is een gemakkelijke taak als je iCloud-service is ingeschakeld. Je maakt een backup van je contacten op iCloud van de iPhone. Vanaf je Android-telefoon kun je de officiŽle iCloud website openen.

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot de back-up lijst. Nu exporteer je het back-upbestand. Het wordt gedownload als een VCF-bestand in uw download map op het Android toestel. Vindt dat bestand en tik het aan om alle contacten op je Android-telefoon opslaan.

Handmatige overdracht

Als u contactgegevens handmatig wil overzetten, moet je ieder contact openen en delen met je Android toestel. Als je veel tijd hebt of weinig contacten is dit een uitkomst.

Vragen van bezoekers

Heb je een vraag

Heb dan je geen antwoord gevonden of heb je een andere vraag over de iPad mini 4 16GB? Stel hem dan hier. Als je ons support op facebook kun je binnen 24 uur een antwoord krijgen

Let op, het kan tot 2 minuten duren voor uw vraag wordt getoond