Apple iPad mini 4 32GB 4G

Apple iPad mini 4 Wi-Fi  plus Cellular (MNWR2FD/A) 32GB Gold 77%
iPad mini 4 32GB 4G: Apple iOS 10, 304 gram, 8 megapixel camera, Apple A8 APL1011, dual-core 64-bit, HSDPA/4G+ (tot 300 Mbit/s), 32 GB interne opslag, 2GB RAM, WiFi, 7.9 inch, XXHD scherm

De iPad mini 4 32GB 4G
is een tablet uit de middenklasse. Er zijn betere tablets beschikbaar, welke in de aanschaf vaak ook een stuk duurder zijn.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Apple in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Apple iPad mini 4 32GB 4G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Apple iPad mini 4 32GB 4G losse tablet kopen op Tabletfacts.nl

Gebruikte tablets

De gebruikte tablets op deze website, zijn volgens de strengste normen gecontroleerd en getest en waar nodig gerepareerd en 100% in werkende conditie met 3 tot 6 maanden garantie.

Afbeelding Winkel Losse prijs Actie Verzendkosten Kleur
Rebuy Apple iPad mini 4 32GB 4G
Staat: zie website
v.a. 207,99
Thuiswinkel iDEAL Creditcard Paypal
- 0,00 wifi spacegrijs Bekijken
Rebuy Apple iPad mini 4 32GB 4G
Staat: zie website
v.a. 219,99
Thuiswinkel iDEAL Creditcard Paypal
- 0,00 wifi goud Bekijken
Rebuy Apple iPad mini 4 32GB 4G
Staat: zie website
v.a. 270,99
Thuiswinkel iDEAL Creditcard Paypal
- 0,00 spacegrijs Bekijken
Let op: het is mogelijk dat de door bovenstaande leveranciers aangeboden producten niet geheel identiek zijn aan het product zoals beschreven op Tabletfacts.nl. Let goed op de omschrijvingen van de shops, Tabletfacts.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd getoonde producten en/of prijzen. De voorraad status bij shops wordt automatisch bijgewerkt en kan zodoende afwijken van de huidige situatie. Mocht een prijs niet goed staan is de oorzaak vaak een te vage benaming van het product door de leverancier. Je kunt eventuele klachten hierover doorgeven via het contactformulier