Apple iPad Mini 64GB Wifi LTE

iPad Mini 64GB Wifi LTE Black 43%
iPad Mini 64GB Wifi LTE: Apple iOS 6, 662 gram, 5 megapixel camera, A5, dual-core, HSPA+/4G, WiFi, 7.9 inch, MHD scherm

De Apple
iPad Mini 64GB Wifi LTE is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Apple iPad Mini 64GB Wifi LTE heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Apple iPad Mini 64GB Wifi LTE:

Ook voor beste Apple iPad Mini 64GB Wifi LTE tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Apple iPad Mini 64GB Wifi LTE kunt overzien.

De Apple iPad Mini 64GB Wifi LTE is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 662 gram. Deze Apple wordt aangedreven door een A5 chip met een 1 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor

De iPad Mini 64GB Wifi LTE beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 1,2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • GPS
  • HSPA+, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 4490 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Je kunt er niet mee bellen, smsen of whatsappen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPad Mini 64GB Wifi LTE ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Apple iPad Mini 64GB Wifi LTE . Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7,9 inch touchscreen. De Apple iPad Mini 64GB Wifi LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 163 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

iOS 6 is de versie van september 2012 voor iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, dat door Apple ontwikkeld is.

Meer specificaties van de Apple iPad Mini 64GB Wifi LTE
Heb je een vraag over de Apple iPad Mini 64GB Wifi LTE dan kun je deze hier stellen