Apple iPad Mini 2 16GB LTE

Apple mini Retina WiFi + 4G 16GB iPad  Silver 68%
iPad Mini 2 16GB LTE: Apple iOS 7, 341 gram, 5 megapixel camera, dual-core 64-bit, HSPA+/4G, WiFi, 7.9 inch, XXHDPI scherm

De Apple
iPad Mini 2 16GB LTE is een tablet uit de onderkant van de middenklasse. Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
Apple mini Retina WiFi + 4G 16GB iPad  Silver
De Apple iPad Mini 2 16GB LTE scoort 5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
5
Design
5
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Apple iPad Mini 2 16GB LTE:

Ook voor beste Apple iPad Mini 2 16GB LTE tablet informatie kun je hier terecht! De iPad Mini 2 16GB LTE is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Apple iPad Mini 2 16GB LTE kunt overzien.

De Apple iPad Mini 2 16GB LTE is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 341 gram. Deze Apple wordt aangedreven door een A7 64-bit chip met een 1,7 GHz Dual-Core processor.

De iPad Mini 2 16GB LTE beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 1,2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 1,2 megapixel camera voor videobellen
 • 64-bit Dual-core processor
 • GPS
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Apple iOS 7
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • Met een accu van 5666 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
 • WiFi

Minpunten

 • Geen uitbreidbaar geheugen
 • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPad Mini 2 16GB LTE ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Apple iPad Mini 2 16GB LTE Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPad Mini 2 16GB LTE is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7,9 inch touchscreen. De Apple iPad Mini 2 16GB LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Met 326 pixels per inch is het eXtra eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

iOS (iPhone OS) is het besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.
Versie iOS 7 is een update die standaard op iphone 5s en 5c kan

Meer specificaties van de Apple iPad Mini 2 16GB LTE
Heb je een vraag over de Apple iPad Mini 2 16GB LTE dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel