Archos 101B Platinum

Platinum 101b 50%
Deze tablet is niet op voorraad
101B Platinum: Android 4.4, 565 gram, 2 megapixel camera, quad-core, 1GB RAM, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Archos
101B Platinum is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
Platinum 101b
De Archos 101B Platinum scoort 3 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
3
Snelheid
3
Gebruiksgemak
2
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
4
Design
2
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos 101B Platinum:

Ook voor beste Archos 101B Platinum tablet informatie kun je hier terecht! De 101B Platinum is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Archos 101B Platinum kunt overzien.

De Archos 101B Platinum is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 565 gram. Deze Archos wordt aangedreven door een All Winner A31S chip met een 1 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De 101B Platinum beschikt over een 2 megapixel camera. De selfie camera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • Met een 5000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 101B Platinum ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de 101B Platinum kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 101B Platinum heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Archos 101B Platinum kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 149 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Archos 101B Platinum
Heb je een vraag over de Archos 101B Platinum dan kun je deze hier stellen