Archos 121 Neon

Archos 121 Neon\12.1i\Android 5.1\16GB\Quad-Core 1.3GHz\Dual Camera 52%
Deze tablet is niet op voorraad
121 Neon: Android 5, 634 gram, 2 megapixel camera, quad-core, 1GB RAM, WiFi, 12.1 inch, MDPI scherm

De Archos
121 Neon is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Archos 121 Neon heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos 121 Neon:

Ook voor beste Archos 121 Neon tablet informatie kun je hier terecht! De 121 Neon is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Archos 121 Neon kunt overzien.

De Archos 121 Neon is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 634 gram. Deze Archos wordt aangedreven door een Rockchip RK3126 chip met een 1,3 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De 121 Neon beschikt over een 2 megapixel camera. De selfie camera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • GPS
  • Met een accu van 6000 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 121 Neon ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de 121 Neon kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 121 Neon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 12,1 inch touchscreen. De Archos 121 Neon kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 900 x 1600 pixels. Met 152 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.

Meer specificaties van de Archos 121 Neon
Heb je een vraag over de Archos 121 Neon dan kun je deze hier stellen