Archos 28 4GB Internet Tablet

Archos 28 4GB Internet Tablet 35%
Deze tablet is niet op voorraad
28 4GB Internet Tablet: Android 2.2, 68 gram, 0 megapixel camera, WiFi, 2.8 inch, MDPI scherm

De Archos
28 4GB Internet Tablet is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Archos 28 4GB Internet Tablet heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos 28 4GB Internet Tablet:

Ook voor beste Archos 28 4GB Internet Tablet tablet informatie kun je hier terecht! De 28 4GB Internet Tablet is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Archos 28 4GB Internet Tablet kunt overzien.

De Archos 28 4GB Internet Tablet is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 68 gram. Deze Archos wordt aangedreven door een OMAP chip met een 800 MHz Single-Core processor.

De 28 4GB Internet Tablet beschikt over een 0 megapixel camera. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 24 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0 megapixel camera
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo)
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 28 4GB Internet Tablet ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de 28 4GB Internet Tablet kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 28 4GB Internet Tablet . Uitbreidbaar geheugen: Nee. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. De Archos 28 4GB Internet Tablet kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Met 142 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.

Meer specificaties van de Archos 28 4GB Internet Tablet
Heb je een vraag over de Archos 28 4GB Internet Tablet dan kun je deze hier stellen