Archos 70 Xenon 4GB 3G

Archos 70 Xenon Color 8GB 48%
70 Xenon 4GB 3G: Android 4.2, 360 gram, quad-core, 3G/HSDPA, WiFi, 7 inch, TVDPI scherm

De Archos 70 Xenon 4GB 3G is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de 70 Xenon 4GB 3G bekijkt
Archos 70 Xenon Color 8GB
De Archos 70 Xenon 4GB 3G scoort 4.6 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
4.6
Snelheid
4
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
5
Design
5
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos 70 Xenon 4GB 3G:

Ook voor de leukste Archos 70 Xenon 4GB 3G tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Archos tablets waaronder de 70 Xenon 4GB 3G.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 70 Xenon 4GB 3G kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Archos 70 Xenon 4GB 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 360 gram.

De 70 Xenon 4GB 3G beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 192 x 110 x 10,2 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 96 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Quad-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 70 Xenon 4GB 3G ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de 70 Xenon 4GB 3G kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 6 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 70 Xenon 4GB 3G heeft deze geheugen specificaties: 512 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

De 70 Xenon 4GB 3G is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Archos 70 Xenon 4GB 3G beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Archos 70 Xenon 4GB 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 169 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm matig.

Meer specificaties van de Archos 70 Xenon 4GB 3G
Heb je een vraag over de Archos 70 Xenon 4GB 3G dan kun je deze hier stellen