Archos 70b Titanium

Archos 70b Titanium 41%
Deze tablet is niet op voorraad
70b Titanium: Android 4.1, 280 gram, dual-core, 7 inch, WiFi, 2e camera

De Archos
70b Titanium is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Archos 70b Titanium heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos 70b Titanium:

Ook voor beste Archos 70/70b Titanium tablet informatie kun je hier terecht! De 70/70b Titanium is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 70/70b Titanium kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Archos 70/70b Titanium is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 280 gram.
De 70/70b Titanium beschikt over een 2 megapixel camera.
De afmetingen van de tablet zijn 198 x 115 x 9,6 millimeter. De standbytijd bedraagt 300 uur.

Pluspunten

Bekijk alle specificaties
  • Snelle Dual-core processor
  • 7 inch touchscreen, goede maat voor spelen van spelletjes
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 4.1 (Jelly Bean)
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen UMTS en HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype

Bel- & datafuncties

De Archos 70/70b Titanium ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de 70/70b Titanium kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 9 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse funcie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 70/70b Titanium heeft deze geheugen specificaties, Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop (niet alle telefoons). Ook wordt deze vaak gebruikt om het toestel op te laden.

Multimedia

De 70/70b Titanium is voorzien van een voicerecorder. Helaas is er geen ingebouwde FM radio. De Archos 70/70b Titanium beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Archos 70/70b Titanium kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 170 pixels per inch is het scherm matig.

Meer specificaties van de Archos 70/70b Titanium
Heb je een vraag over de Archos 70/70b Titanium dan kun je deze hier stellen