Archos 80 Titanium 8GB

Archos 80 Titanium 8GB 52%
Deze tablet is niet op voorraad
80 Titanium 8GB: Android 4.1, 440 gram, 2 megapixel camera, dual-core, 1GB RAM, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

De Archos
80 Titanium 8GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Archos 80 Titanium 8GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos 80 Titanium 8GB:

Ook voor beste Archos 80 Titanium 8GB tablet informatie kun je hier terecht! De 80 Titanium 8GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 80 Titanium 8GB kunt overzien.

De Archos 80 Titanium 8GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 440 gram. Deze Archos wordt aangedreven door een Cortex A9 chip met een 1,6 GHz Dual-Core processor.

De 80 Titanium 8GB beschikt over een 2 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 80 Titanium 8GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de 80 Titanium 8GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 80 Titanium 8GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Archos 80 Titanium 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 160 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Archos 80 Titanium 8GB
Heb je een vraag over de Archos 80 Titanium 8GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel