Archos 97 Platinum HD

Archos Elements 97 Platinum HD 44%
Deze tablet is niet op voorraad
97 Platinum HD: Android 4.1, 670 gram, dual-core, 2GB RAM, WiFi, 9.7 inch, XHDPI scherm

De Archos
97 Platinum HD is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Archos 97 Platinum HD heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos 97 Platinum HD:

Ook voor beste Archos 97 Platinum HD tablet informatie kun je hier terecht! De 97 Platinum HD is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 97 Platinum HD kunt overzien.

De Archos 97 Platinum HD is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 670 gram. Deze Archos wordt aangedreven door een ARM Cortex-A9 MPCore chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De 97 Platinum HD beschikt over een 1,9 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • Met een accu van 7000 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 97 Platinum HD ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de 97 Platinum HD kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 97 Platinum HD heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB) Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Archos 97 Platinum HD kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Met 264 pixels per inch is het eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Archos 97 Platinum HD
Heb je een vraag over de Archos 97 Platinum HD dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel