Archos 97b Titanium HD

Archos 97b  8GB Titanium 47%
Deze tablet is niet op voorraad
97b Titanium HD: Android 4.1, 640 gram, 5 megapixels, dual-core, 9.7 inch, WiFi, 2e camera, superscherp scherm

De Archos
97b Titanium HD is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Archos 97b Titanium HD heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos 97b Titanium HD:

Ook voor de leukste Archos 97/97b Titanium HD tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Archos tablets waaronder de 97/97b Titanium HD.Deze tablet is alleen los te koop.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 97/97b Titanium HD kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Archos 97/97b Titanium HD is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 640 gram.
De 97/97b Titanium HD beschikt over een 5 megapixel camera.
De afmetingen van de tablet zijn 240 x 184 x 9 millimeter. De standbytijd bedraagt 300 uur.

Pluspunten

Bekijk alle specificaties
  • 5 Megapixelcamera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle Dual-core processor
  • Groot 9,7 inch touchscreen.
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 4.1 (Jelly Bean)
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen UMTS en HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype

Bel- & datafuncties

De Archos 97/97b Titanium HD ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de 97/97b Titanium HD kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 9 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse funcie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 97/97b Titanium HD heeft deze geheugen specificaties, Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop (niet alle telefoons). Ook wordt deze vaak gebruikt om het toestel op te laden.

Multimedia

De 97/97b Titanium HD is voorzien van een voicerecorder. Helaas is er geen ingebouwde FM radio. De Archos 97/97b Titanium HD beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Archos 97/97b Titanium HD kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Met 264 pixels per inch is het scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Meer specificaties van de Archos 97/97b Titanium HD
Heb je een vraag over de Archos 97/97b Titanium HD dan kun je deze hier stellen