Archos A80 IT GEN9 8GB

A80 IT GEN9 8GB 38%
Deze tablet is niet op voorraad
A80 IT GEN9 8GB: Android 3, 599 gram, 0.3 megapixel camera, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

De Archos
A80 IT GEN9 8GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Archos A80 IT GEN9 8GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos A80 IT GEN9 8GB:

Ook voor beste Archos A80 IT GEN9 8GB tablet informatie kun je hier terecht! De A80 IT GEN9 8GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Archos A80 IT GEN9 8GB kunt overzien.

De Archos A80 IT GEN9 8GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 599 gram. Deze Archos wordt aangedreven door een ARM Cortex A9 chip met een 2 GHz Single-Core processor.

De A80 IT GEN9 8GB beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 36 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • GPS
  • Met een accu van 6000 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 3.2 (Honeycomb)
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos A80 IT GEN9 8GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de A80 IT GEN9 8GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos A80 IT GEN9 8GB . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Archos A80 IT GEN9 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 160 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 3 (Honeycomb) is speciaal gemaakt voor tablets, met ondersteuning tot grotere schermen. Inmiddels is de hoofdversie (versie 4) al een paar keer geupdate en verbeterd. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van de vorig versie.
Android 3

Meer specificaties van de Archos A80 IT GEN9 8GB
Heb je een vraag over de Archos A80 IT GEN9 8GB dan kun je deze hier stellen