Archos Arnova 10 8GB WiFi

Archos Arnova 10 pc-tablet met wifi - 8 GB 46%
Deze tablet is niet op voorraad
Arnova 10 8GB WiFi: Android 2.3, 540 gram, dual-core, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Archos
Arnova 10 8GB WiFi is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Archos Arnova 10 8GB WiFi heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos Arnova 10 8GB WiFi:

Ook voor beste Archos Arnova 10 8GB WiFi tablet informatie kun je hier terecht! De Arnova 10 8GB WiFi is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos Arnova 10 8GB WiFi kunt overzien.

De Archos Arnova 10 8GB WiFi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 540 gram. Deze Archos wordt aangedreven door een Cortex A8 chip met een 1 GHz Dual-Core processor.

De Arnova 10 8GB WiFi beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 96 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • Met een accu van 6000 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos Arnova 10 8GB WiFi ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Arnova 10 8GB WiFi kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos Arnova 10 8GB WiFi heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Archos Arnova 10 8GB WiFi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1204 x 600 pixels. Met 133 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.

Meer specificaties van de Archos Arnova 10 8GB WiFi
Heb je een vraag over de Archos Arnova 10 8GB WiFi dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel