Archos Arnova 7c G3 3G

arnova 7c g3 3g ics 44%
Deze tablet is niet op voorraad
Arnova 7c G3 3G: Android 4.0, 360 gram, 0.3 megapixel camera, Cortex A8, HSDPA/4G, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, MDPI scherm

De Archos
Arnova 7c G3 3G is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Archos Arnova 7c G3 3G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos Arnova 7c G3 3G:

Ook voor beste Archos Arnova 7c G3 3G tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Archos Arnova 7c G3 3G kunt overzien.

De Archos Arnova 7c G3 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 360 gram. Deze Archos wordt aangedreven door een Cortex A8 chip met een 1 GHz Single-Core processor.

De Arnova 7c G3 3G beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 36 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos Arnova 7c G3 3G ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos Arnova 7c G3 3G heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Archos Arnova 7c G3 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 133 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Archos Arnova 7c G3 3G
Heb je een vraag over de Archos Arnova 7c G3 3G dan kun je deze hier stellen